5 Συμβουλές για να δημιουργήσετε μια Digital Στρατηγική για μια μικρή τοπική επιχείρηση

November 2017 | 0 comment(s)

 Είναι εύκολο να απαντήσει κάποιος ότι χρησιμοποιώντας τα Social Media μπορεί να ενισχυθεί η εικόνα και οι πωλήσεις μιας μικρής επιχείρησης.

Περισσότερα


			
		

"Bio Ice"

October 2017 | 0 comment(s)

 Σχεδιάστηκαν και παρουσιάστηκαν από την Paramount συσκευασίες για τα βιολογικά παγωτά "Bio Ice" της εταιρίας Torre.

 Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Δημήτρης Παγιάντζας ( Υπεύθυνος Δημιουργικού Paramount Adv )

Περισσότερα


			
		

Πάρτε μια σημαντική απόφαση! Προωθείστε την επιχείρησή σας υπερβολικά!

October 2017 | 0 comment(s)

Ο σίγουρος δρόμος προς τον θάνατο μια επιχείρησης είναι η μείωση ή παύση των προωθητικών της ενεργειών.

Στις περιόδους ύφεσης οι περισσότερες επιχειρήσεις γίνονται εσωστρεφείς και μειώνουν την επαφή τους με τους πελάτες τους.

Αυτό σημαίνει λιγότερες επαφές της επιχείρησης με τους υποψήφιους πελάτες και κατ’επέκταση μείωση των πωλήσεων. Όταν  μειώνεται η κατά κεφαλή καταναλωτική δαπάνη απαιτείται για την επιχείρηση να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες!

Περισσότερα


			
		

Google: Θες να τερματίσεις πρώτος;

October 2017 | 0 comment(s)

   Ο απώτερος στόχος της διαχείρισης της φήμης ενός brand είναι η εξασφάλιση θέσης ανάμεσα στις δέκα πρώτες στην αναζήτηση της Google, έτσι ώστε τυχόν αρνητικά σχόλια ή παράπονα των καταναλωτών, να υποβιβαστούν στη δεύτερη, την τρίτη ή την τέταρτη σελίδα. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε, είναι η δημιουργία σελίδων στα κοινωνικά δίκτυα, που θα συνδέονται με το εμπορικό σήμα σας. Αν έχετε τον έλεγχο αυτών των σελίδων και αυτές βρίσκονται στην πρώτη σελίδα του Google, τότε είστε στο σωστό δρόμο!

Περισσότερα


			
		

Στρατηγική για τη διαχείριση της Social Εικόνας

September 2017 | 0 comment(s)

 Στρατηγική για τη διαχείριση της Social Εικόνας

Περισσότερα


			
		

Οδηγίες για Online Προσφορές

July 2017 | 0 comment(s)

 Πώς θα «κερδίσετε» φίλους στο Facebook; Υπάρχει μια καλή πιθανότητα εάν τα δημοσιεύματά σας στο Facebook περιέχουν εικόνα ή βίντεο. Οι επιχειρήσεις πρέπει να κάνουν χρήση των οπτικών εργαλείων για να προσελκύσουν φίλους στις σελίδες τους. Αυτό σημαίνει ότι οι δημοσιεύσεις πρέπει να είναι και να γίνονται όλο και πιο πλούσιες σε περιεχόμενο.

Περισσότερα


			
		

Και τι γίνεται με το Google+;

July 2017 | 0 comment(s)

 Φυσικά, το Google+ είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία στο Google, αφού, όπως είναι αναμενόμενο, η μηχανή αναζήτησης θα απονείμει στη δική της κοινωνική πλατφόρμα μια προνομιακή θέση κατάταξης. Για άλλη μια φορά, όμως, να τονίσουμε ότι δεν αρκεί απλά να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Google+.

Περισσότερα


			
		

Brand Communication

June 2017 | 0 comment(s)

 Δημιουργήστε πλεονεκτήματα στην επικοινωνίας σας!

Τα εταιρικά έντυπα, οι κατάλογοι των προϊόντων, οι συσκευασίες, τα έντυπα αλληλογραφίας, το web site,τα social media,τα περίπτερα των εκθέσεων, ακόμη και η υποδοχή και οι χώροι των εγκαταστάσεων μια εταιρίας εκπέμπουν επικοινωνιακά μηνύματα.

Περισσότερα


			
		

Email Marketing: Στόχος και Στρατηγική!

June 2017 | 0 comment(s)

 Το email marketing αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για να προωθήσετε αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να ενημερώσετε τους πελάτες σας για θέματα που τους ενδιαφέρουν, να αξιοποιήσετε καλύτερα την σχέση σας με αυτούς, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να βρείτε νέους πελάτες.

Περισσότερα


			
		

Hashtag και Social Media!

June 2017 | 0 comment(s)

 Hashtag και Social Media

Περισσότερα