ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΑΔΙΑ

			
		

Bayer

Φαρμακευτική Εταιρία

Περισσότερα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ BIOLOGICA '09

			
		

Biologica

Διεθνής έκθεση βιολογικών προϊόντων

Περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

			
		

Book Fair

 Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίνης

Περισσότερα

''ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ''

			
		

Coca-Cola

Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως στο πλαίσιο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, ξεκίνησε την υλοποίηση του προγράμματος ''ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ'' με σκοπό να προσφέρει ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον εκπαίδευσης στους μαθητές των σχολείων.

 

 

 

Περισσότερα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ DETROP

			
		

Detrop / Oenos

Η πλουσιότερη εκθεσιακή διοργάνωση στα Τρόφιμα και Ποτά, με ειδικό αφιέρωμα στην οινοπαραγωγική δραστηριότητα της Ελλάδας

Περισσότερα

EKBMM ΑΦΙΣΑ

			
		

EKBMM

ΕΚΒΜΜ είναι η προώθηση της επιστημονικής έρευνας στους τομείς της μουσειολογίας και μουσειογραφίας, της ανασκαφής, αποκατάστασης, συντήρησης, ανάδειξης και μελέτης των βυζαντινών και μεταβυζαντινών χώρων, μνημείων και έργων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

			
		

Emikam

 EMHKAM PUMPS ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1977, ως ένα μικρό μηχανουργείο στο κέντρο της πόλης. Από την αρχή της λειτουργίας της , η  EMHKAM PUMPS ξεκίνησε μία ετήσια ανάπτυξη η οποία μετά από 31 χρόνια λειτουργίας την έχει κατατάξει στην κορυφή των ελληνικών  εταιρειών κατασκευής αντλιών και εξοπλισμού βυτίων .Η ανάπτυξη αυτή έχει βασιστεί σε σταθερά και αποφασιστικά βήματα με μοναδικό σκοπό την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων.

Περισσότερα

Κατάλογος Autumn-Winter 13-14

			
		

Energiers A.E.

Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες κατασκευής και διάθεσης παιδικών ενδυμάτων. Η Paramount S.A. διαχειρίζεται τo brand name IN TIME.

Περισσότερα

KΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ENERGY TECH '09

			
		

EnergyTech

Διεθνής έκθεση ψύξης, θέρμανσης, συμβατικών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Περισσότερα

Εξώφυλλο τετράπτυχου προϊοντικού εντύπου

			
		

ErgoΑlarm - Βαρσάμης Ηλίας

Η εταιρία ERGOALARM - ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΗΛΙΑΣ δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια με επιτυχία στον χώρο συσστημάτων ασφαλείας. Πέρα από την πώληση υλικών για συστήματα ασφαλείας μικρών ή μεγάλων εφαρμογών, ειδικεύεται στην κάλυψη χώρων με σύνθετες ανάγκες, όπως τα φωτοβολταϊκά / ενεργειακά πάρκα.

 

Περισσότερα