About us

About us

 

« Κοιτάμε το δάσος και διαλέγουμε το πιο σύντομο και εύκολο μονοπάτι»

Εμείς στην Paramount δεν εστιάζουμε απλά στη διαφήμιση ή στα media ή στο δημιουργικό ή στο digital marketing.

O λόγος είναι ότι γνωρίζουμε πως όλα τα παραπάνω αποτελούν εργαλεία της ολοκληρωμένης εφαρμοσμένης επικοινωνίας και από μόνα τους δεν αρκούν.

Εστιάζουμε στο Integrated Communication!

Προσφέρουμε στους πελάτες μας από το 1989 έως και σήμερα την ολοκληρωμένη επικοινωνία η οποία καταρχήν περιέχει τη στρατηγική σκέψη , συνδέει και χρησιμοποιεί το όποιο εργαλείο απαιτείται για την επίτευξη του τελικού επικοινωνιακού αποτελέσματος .

«Μια τεκμηριωμένη στρατηγική σε συνδυασμό με μια λαμπρή ιδέα που μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε μέσο, οπουδήποτε στον κόσμο αποδίδει την υψηλότερη επένδυση»

Το αποτέλεσμα είναι ο βασικότερος λόγος που εδώ και τόσα χρόνια μας εμπιστεύεται ένας σημαντικός αριθμός πελατών από Πολυεθνικές επιχειρήσεις, Μεγάλες Ελληνικές Επιχειρήσεις, Φορείς αλλά και Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν την ανάπτυξη και όχι τα πειράματα.

 Mission

Mission

 

 « Μαθαίνουμε από το χθες , γινόμαστε καλύτεροι»

Θέλουμε οι πελάτες μας να βρίσκουν πάντα σε εμάς λύσεις ανάπτυξης μέσα από επιτυχημένες στρατηγικές και σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας.

Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν ότι δουλεύουν με έντιμους και ειλικρινείς ανθρώπουs, που έχουν εξελιγμένες γνώσεις και είναι πάντα πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτουμε.

Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι το κύριο δίκτυο συστάσεων και ανάπτυξής μας.

Για όλα τα θέλω σας και τα θέλω μας!

Συνεργαζόμαστε με τους πιο αξιόλογους , έντιμους και πρόθυμους να εξυπηρετήσουν γρήγορα και οικονομικά προμηθευτές.

Διαθέτουμε πάντα στελέχη με τον υψηλότερο βαθμό γνώσης στο αντικείμενο ενασχόλησης τους.

Προσπαθούμε οι άνθρωποι μας να νιώθουν την εταιρία ως κομμάτι της ζωής τους.

Αναζητούμε τη γνώση συνεχώς μελετώντας τις εξελίξεις του χώρου και υιοθετώντας πρώτοι την όποια επικοινωνιακή τεχνολογία μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ολοκληρωμένη επικοινωνία των πελατών μας.

Επιδιώκουμε να είμαστε μια κερδοφόρα εταιρία που να διασφαλίζει για τους πελάτες της, τα στελέχη της και τους μετόχους υψηλή ποιότητα συνεργασίας.

Στοχεύουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε για να είμαστε:

 

Οι πιο καλοί
Οι πιο γρήγοροι
Οι συμφερότεροιLeader

 

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΖΙΜΑΣ

CEO - OWNER

 

«Στρατηγική… με ευκολία λέγεται αλλά μόνο με γνώση και εμπειρία υλοποιείται»

“Ακόμα κι αν είναι αδιανόητη αρχικά η στρατηγική, πρέπει να μετατραπεί τουλάχιστον σε ουτοπία για να αποκτήσει ένα νόημα η τακτική. Δίχως τη στρατηγική, η τακτική μετατρέπεται σε λανθασμένη κίνηση. Έτσι αν δεν πιστεύεις στη στρατηγική, στην αξία της και στην ανθεκτικότητά της, τότε μην ασχοληθείς καν με την τακτική. Αν λοιπόν ξεπεράσεις τις φοβίες σου και αποδεχθείς ότι υπάρχει τρόπος επίλυσης μέσω της στρατηγικής, τότε επικεντρώσου πάνω της. Αφού επιλεχθεί ο στόχος, ο οποίος είναι μία μεταστρατηγική οντότητα, ο καθορισμός των στρατηγικών επίλυσης, επιτρέπει στη συνέχεια την ενεργοποίηση κριτηρίων που λειτουργούν βοηθητικά για την ελαχιστοποίηση του κόστους σε σχέση με το κέρδος.”

Μετά από 30 χρόνια σε θέσεις ηγεσίας είναι με ασφάλεια γνώστης της επικοινωνιακής στρατηγικής μέσα από μοντέλα κλασσικού μάρκετινγκ αλλά και των new media.

Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και στην συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της ολοκληρωμένης επικοινωνίας.

Είναι ο ιδρυτής της Paramount, Στρατηγικός Σύμβουλος Επικοινωνίας στο σύνολο των Brands της εταιρίας καθώς και βασικό μέλος της ΜΚΟ Επιχειρηματικό Δίκτυο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών (ΕΠΙΔΕΕ).

Έως και το 2009 υπήρξε Γενικός Γραμματέας, Υπεύθυνος Ανάπτυξης & Οργάνωσης της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιριών Β. Ελλάδας.

Aπό το 1998 έως και σήμερα λειτούργησε για λογαριασμό πελατών όπως:

Coca Cola 3E, Shell Hellas,Mc Donalds, Bayer, Pharmaserve Lilly, Standart Water Company, Energiers A.E, Interpalst A.E, TORRE ABEE, Μουσείο Γουλανδρή, ΕΚΟ , Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης , Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , ΔΕΘ HELEXPO και για αρκετούς ακόμη πελάτες του ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

 Paramount Partners

Partners

 

 « Ομάδα πρωταθλητών»

Για να υλοποιηθεί αποτελεσματικά μια στρατηγική και για να μη μείνει μόνο στα χαρτιά θα πρέπει να διαθέτεις και ένα δίκτυο αποτελεσματικών συνεργατών και προμηθευτών σε κάθε ειδικότητα.

Οι συνεργάτες μας και οι προμηθευτές μας είναι οι καλύτεροι !!! και τους εμπιστευόμαστε απόλυτα.
Έχουμε κοινό όραμα και κοινέςεπιδιώξεις.

Αυτό μας βοηθά να σκεφτόμαστε καθαρά με ασφάλεια και να ενεργούμε γρήγορα αποτελεσματικά και οικονομικά σε κάθε μας προσπάθεια.

Διαθέτουμε το πιο ολοκληρωμένο σταθερό και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών!

 

 Paramount History

History

 

« Ένα μεγάλο ταξίδι …συνεχίζεται»

 

Στις 10 Σεπτεμβρίου του 1989 τη χρονική περίοδο όπου ξεκίνησε η είσοδος της ιδιωτικής τηλέορασης και της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα 3 νέοι άνθρωποι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους αποφάσισαμε να ενώσουμε τις γνώσεις μας και να ιδρύσουμε μια διαφημιστική εταιρία.

Ο Αστέριος Τζίμας , ο Στέλιος Χατζηδάκης και η Μπέττυ Καραιωσηφίδου ίδρυσαμε την Paramount O.E.

H μικρή αυτή εταιρία κατόρθωσε μέσα σε ένα χρόνο να διακριθεί στην αγορά και να αποκτήσει ένα σημαντικό πελατολόγιο.

Το 1990 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρία και άρχισε να προσθέτει στο δυναμικό της σημαντικά στελέχη που βοήθησαν ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξή τόσο των πελατών όσο και της εταιρίας.

Εως και το 2000 η Paramount A.E χειρίσθηκε με απόλυτη επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό τοπικών πελατών από το σύνολο των επαγγελματικών κλάδων.

Από το 2000 έως και σήμερα, αναγνωρίζοντας το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα που στη βάση του είναι το εύρος του γνωστικού μας αντικειμένου από πολλαπλούς κλάδους, ανοίξαμε τα φτερά μας, τολμήσαμε και κατορθώνουμε να παρέχουμε καθημερινά ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες ολοκληρωμένης επικοινωνίας.

«Περήφανα λέμε ότι είμαστε η μοναδική εταιρία επικοινωνίας στη Βόρεια Ελλάδα που εμπιστεύθηκαν τόσες πολλές πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις»

 25 years success

25 Years Success

 

Ιστορικό και κύρια βήματα ανάπτυξης

1989 :  H ημερομηνία που ιδρύεται η διαφημιστική εταιρία Paramount με νομική μορφή ομορρύθμου εταιρίας και με σκοπό την παροχή ποιοτικών διαφημιστικών υπηρεσιών.

1992: Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη τριετία, η εταιρία αλλάζει νομική μορφή και μετονομάζεται σε Paramount advertising A.E.

1995: Η Paramount συμμετέχει με τα ιδρυτικά της μέλη στην εταιρία P&P media, το πρώτο εξειδικευμένο media specialist στην Ελλάδα, που σκοπό έχει την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών media περιφερειακών μέσων προς διαφημιστικές εταιρίες.

1996: Η Paramount συμμετέχει με τα ιδρυτικά της μέλη στην εταιρία direct marketing DMM μέχρι και τον Ιανουάριο του 2000. Η DMM παρείχε υπηρεσίες direct marketing απευθείας σε διαφημιζόμενους.

1997: Αναλαμβάνει να διαχειρισθεί μεμονωμένα project των πολυεθνικών εταιριών Shell και Μc Donald’s κερδίζοντας τα εύσημα από τις έδρες των αντίστοιχων εταιριών στο εξωτερικό.

1998: Συνεργάζεται με την εταιρία Initiative Media Athens και αποκτά εξαιρετικό know–how στον τομέα διαχείρισης MEDIA.

1999: Αποκτά τον πρώτο της πολυεθνικό πελάτη, την Standard Water Company, και αναλαμβάνει το λανσάρισμα των προϊόντων της εταιρίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

2002: Αποκτά το πρώτο της Βραβείο – Bronze Ermis στον Πανελλήνιο Θεσμό Ermis Awards.

2003: Διακρίνεται ως finalist στο Πανελλήνιο Θεσμό Ermis Awards.

2005: Συμμετέχει στην Κοινοπραξία Μακεδονία 2005 και αναλαμβάνει με την Κοινοπραξία τη διαχείριση της στρατηγικής επικοινωνίας και των σχεδίων δράσεων του συνόλου των κλαδικών εκθέσεων, της 70ης ΔΕΘ και των συνεδριακών κέντρων του μοναδικού Ελληνικού Εκθεσιακού φορέα HELEXPO.

2007: Διαχειρίζεται διαφημιστικές καμπάνιες πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως η ανάδειξη της αρχαιολογικής ανασκαφής Αυγής και το Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

2009: Μεταφέρεται σε ιδιόκτητους, ακόμη πιο σύγχρονους, επαγγελματικούς χώρους.

2010: Αποκτά Πιστοποίηση ΕΛΟΤ 1435

2012: Της ανατίθεται η καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, με τίτλο «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ»

2013 Για δευτέρη συνεχόμενη χρονιά της ανατίθεται η καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, με τίτλο «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ»
2013: Διαχειρίζεται την καμπάνιας της 78ης ΔΕΘ παρέχοντας υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας και υλοποίησης προγράμματος media.
2013: Aναλαμβάνει το rebranding του project ΑSTEROKOSMOS παρέχοντας υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας και υλοποίησης προγράμματος media.

 

 Paramount Awards

Awards

 

 «Το βραβείο μας είστε εσείς»

Για εμάς βραβείο είναι το ειλικρινή χαμόγελο των πελατών μας όταν μας βλέπουν.

Βραβείο είναι οι συστάσεις τους σε άλλες επιχειρήσεις.

Βραβείο είναι η κατάταξη των πελατών μας στη 1η Θέση του κλάδου του.

Στηρίζοντας όμως τους θεσμούς της επικοινωνίας στην Ελλάδα συμμετείχαμε στις δημιουργικές διαγωνίστηκες διαδικασίες του κλάδου μας και βραβευθήκαμε με

⇒ ERMIS AWARDS BRONZE στην κατηγορία Διαφημιστικά Έντυπα

⇒ ERMIS AWARDS FINALIST στην κατηγορία Διαφημιστικά ΈντυπαParamount Certifications

Certifications

 

« Ότι κάνουμε το κάνουμε καλά»

Επιδιώξαμε να πιστοποιήσουμε το περιεχόμενο των υπηρεσιών μας και διαθέτουμε πιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών σε 3 διαφορετικούς άξονες .

1. Πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ 1435 στον άξονα «Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Επικοινωνίας».

2. Πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ 1435 στον άξονα «Υπηρεσίες Στρατηγικής και Προγραμματισμού Μέσων».

3. Πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ 1435 στον άξονα «Branding & Δημιουργικών Υπηρεσιών».

► Πολιτική Ποιότητας

 Financials

 

« Συνεχή Προσπάθεια για κερδοφορία και ασφάλεια»

Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον προσπαθούμε καθημερινά να εξασφαλίσουμε κερδοφορία για τους μετόχους μας, ασφάλεια για τα στελέχη μας και τους προμηθευτές μας και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες μας.

Αρχή μας είναι η πραγματική καταγραφή των οικονομικών αποτελεσμάτων και η φορολογική μας συνεισφορά για μια Ελλάδα η οποία θα πρέπει να διαθέτει αναπτυσσόμενη και ασφαλή οικονομία.

Αποδοχή Ελληνικού Κώδικα Διαφήμισης και Επικοινωνίας
Πνευματική ιδιοκτησία Ν.2121/1993
Ιδιωτικό συμφωνητικό παροχής υπηρεσιών
Iσολογισμός


 Paramount Offices

Offices

 

 «Επενδύουμε στη δουλεία μας και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας»

Επενδύσαμε με κεφάλαια κερδοφορίας στην απόκτηση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων που εξασφαλίζουν μειωμένο κόστος λειτουργίας και κατ’ επέκταση όφελος για τους πελάτες μας.

Διαθέτουμε 200m2 εγκαταστάσεων γραφείων και θέσεις Parking για τους πελάτες μας στην Δυτική Είσοδο της Θεσσαλονίκης στη Οδό Γ.Τσόντου 27-29.

Φροντίζουμε να έχουμε ένα αισθητικά άψογο περιβάλλον προκειμένου να δημιουργεί άνεση στους πελάτες μας και να μας εμπνέει.

Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που κάνει τη δουλεία μας να είναι ποιοτική – γρήγορη – ασφαλή.